Masterclass schilderen Zeeland

3 dagen masterclass aan zee

De zee is altijd al een populaire inspiratiebron voor kunstschilders geweest. Altijd en eeuwig zorgen de woeste golven, de schuimende branding en het constant in beweging zijnde tij voor veel inspiratie. Wij bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke masterclass kunstschilderen op het schitterende strand van Domburg!

Ontvang direct meer informatie en een persoonlijk aanbod door het formulier in te vullen.

Direct informatie aanvragen

Geen velden gevonden.
schildercursus zeeuwse licht
Masterclass kunstschilderen
Masterclass Kunstschilderen
kunstschilderen zeeuwselicht

Masterclasses kunstschilderen

De Masterclasses kunstschilderen zijn vernoemd naar ‘Het Zeeuwse Licht’ en worden geleid door gerenommeerde Nederlandse kunstschilders. Elke Masterclass duurt 18 uur, verdeeld over drie dagen. Je bent dagelijks van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op het strand (of bij slecht weer op een alternatieve locatie), waar je bezig wordt gehouden met theorie, demonstraties en uitleg, en vooral zelf ook aan de slag gaat! Indien gewenst regelen wij een schilderskit voor je. De lunch word voor je verzorgd, evenals een (borrel)drankje aan het eind van de dag.

Welke onderwerpen komen aan bod in de masterclass?

De focus ligt bij onze Masterclasses op het schilderen van de zee, het strand, licht en duinen. De lessen worden gegeven in de stijl van het Impressionisme. Zo leer je bijvoorbeeld hoe u de zee en de branding schildert, hoe je diepte kunt creëren, en hoe je beweging en dynamiek in je werken kunt brengen. Ook het creëren van balans, een goede compositie en kleurverhouding komt aan bod.

kunstschilderen Zeeland

Inschrijven voor een Masterclass kunstschilderen?

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich inschrijven voor een workshop kunstschilderen. Of je nu nog nooit een kwast in je handen hebt gehad, of zelf al vele zeewerken hebt geschilderd, iedereen zal veel uit deze Masterclass kunnen halen. Voor vragen of opmerkingen kun je vanzelfsprekend altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar!

Masterclass kunstschilderen

Ik droom mijn schilderij en daarna schilder ik mijn droom…..

– Vincent van Gogh
0