Deelnemers aan het woord

Als ik naar de prachtige impressie van jullie cursus kijk heb ik gelijk weer zin om terug te gaan naar Domburg!! Het was echt een heerlijke week! Veel succes met de nog volgende cursussen dit seizoen!

Hetty Willebrands 8/9/10 Mei 2019

Leuke schildercursus!

Heb genoten van deze leuke schildercursus aan de Zeeuwse kust. Er was een gemoedelijke sfeer, maar er werd ook hard gewerkt. Heb er veel geleerd, maar vooral ook veel plezier gehad en volop genoten. Aanrader dus!

14/15/16 augustus 2019

Een fijne ervaring impressionistisch schilderen te leren. In de natuur, door weer en wind in rap tempo, met een hoop gezelligheid! Een ervaring om nooit te vergeten, wel wat aan de prijs…

5/6/7 juni 2019

Ondanks dat ik de enige man onder de cursisten was, heb ik geconcentreerd heerlijk kunnen schilderen aan het strand en in de duinen. Heerlijke ervaring zo buiten schilderen, het prachtige weer speelde zeker mee. Het schilderen van twee figuren in een strandstoel was niet helemaal mijn ding.

Reginald 22/23/24 mei 2019

De Masterclasses waren in een woord GEWELDIG!!! In een ontspannen sfeer veel geleerd.
Tot volgend jaar!!!

Antoinette Bakker 19/20/21 juni 2019

Het Zeeuwse licht verrast iedere keer weer! De ene keer lieflijk, de andere keer dreigende wolkenluchten of snoeiharde wind! Maar onder de bezielende leiding van Adriaan van Bokhoven, is ieder schildermoment een avontuurlijke reis, ongeacht de omstandigheden. De dagen vliegen voorbij , slechts onderbroken door de heerlijke lunch die Henk en zijn vrouw zorgvuldig hebben bereid. Kortom het was leuk, lekker en ook leerzaam maar bovendien ook heel gezellig met de overige deelnemers.

Denise Visser 5/6/7 juni 2019

De cursus was op alle fronten goed georganiseerd: goede communicatie voorafgaand aan de cursus, er kwamen leuke onderwerpen aan bod, er was een goede vervangingslocatie bij slecht weer, lekkere lunches, en gezellige borrels na afloop van de dag. De docenten hebben duidelijk hart voor de zaak, en proberen het eenieder naar de zin te maken. Ik heb genoten!

Gwenny 19/20/21 juni 2019

Van 14-16 augustus 2019 heb ik de schildercursus gevolgd bij Adriaan van Bokhoven en Henk van den Boogaard. Ik vond het super. Omdat ik van Adriaan persoonlijke aandacht kreeg en goeie feedback waar ik verder mee kwam. De groepsgrootte was goed en ik leerde ook weer van de anderen.

Adriaan legt het duidelijk uit en brengt zijn lessen en feedback met humor. Zo zorgt hij voor een goede sfeer. Henk is de organisator die het goed regelde en snel en adequaat communiceert.

Ik vond het top, een aanrader en wil volgend jaar weer mee doen.

Hannah 5/6/7 juni 2019

Drie dagen niet hoeven te bedenken wat je gaat doen! Je hoofd leeg maken en laten uitwaaien. En vooral schilderen en nieuwe mogelijkheden ontdekken. We boften, we hadden fantastisch weer, dus steeds op en rond het strand. Geen idee hoe dat gaat met regen of kou!

Wij vonden de cursus vooral inspirerend, juist door de wijze waarop Adriaan de instructies gaf door middel van het geven van de voorbeelden. Daarbij de organisatie door Henk ( en Suze), prima!! We zouden in principe graag volgend jaar terugkomen, maar zijn benieuwd hoe jullie op “recidivisten” inspelen.

Hanneke en Peter 28/29/30 augustus 2019

Na een mooie en kwalitatieve introductie me lekker geïnstalleerd dicht bij de branding om met gouache de golfen te pakken. Bijna klaar en dan valt er een stortbui op me neer. De kleuren wijken en druppelen naar beneden, moet er inwendig enorm om lachen. Het Zeeuwse licht verbleekt, maar onze voortreffelijke leiding zorgt snel voor een mooi droog atelier om er verder te werken.

Freek ten Herkel 23/24/25 september 2019

Ik heb maar liefst twee keer meegedaan aan de masterclass.

De eerste keer omdat ik graag aan zee wilde schilderen met een groep en het fijn vind om tips en tricks te krijgen. De tweede keer omdat het heel goed bevallen is, het een mooie locatie is en ik er graag nog een keer aan mee wilde doen. Ik was er in het voor- en najaar dus op het strand was het niet al te druk. De aanwijzingen van Adriaan waren super en lieten iedereen in zijn of haar waarde.

Het heeft me inspiratie gegeven om weer met bepaalde materialen te gaan werken en op een bepaalde manier. Het snelle werken behoed je voor priegelen. Acryl is prima maar met een rietpen werken is ook fantastisch.
Wij boften met het weer maar wind en een beetje improviseren hoort bij buiten werken. Tip is een binnen locatie te vinden al snap ik dat dat niet zo makkelijk is. Ook een gezamenlijke plek om te overnachten maakt dit stukje makkelijker al zal ook dit lastig zijn.

Wij zaten op een camping en dit is zeer goed te doen. Ik verbaas me dat dat niet meer mensen dat doen.
Met de lunch werden we verwend en dit stuk zorgde voor gezelligheid. Ook het hebben van de mogelijkheid om te exposeren in Museum Marie Tak Poortvliet vond ik erg leuk en heb er zelfs werk verkocht.

Marleen Vinke 8/9/10 mei en 18/19/20 september 2019

Het programma van 2020 is beschikbaar, klik op de gewenste data en je kunt direct online boeken.

Vragen?

Stuur een bericht
0