De ‘magie’ van een kunstschilderskit…..

Het klinkt misschien raar maar met een goed gevulde kunstschilderskit ben je al halverwege een goed gelukt schilderij. Zelfs al voordat je er aan begonnen bent. Magie? Goed gereedschap is het halve werk zou je kunnen zeggen maar dat is nog geen magie…..

Hoe werkt dat dan?
Magie of ‘toverij’ is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid. Iedere vorm van verbeelding, weergeving en reproductie is wel enigszins gemanipuleerd. Dit kan van eenvoudige tot complexe beïnvloeding met behulp van visuele, fantasierijke uitingen, spirituele invloeden, verborgen krachten maar vooral ook de juiste attributen.
Welnu, met een beetje fantasie kan je dat alles zomaar uit je kunstschilderskit toveren! Maar die kit moet dan wel goed gevuld zijn….

Voor de helft eigenlijk met veel fantasie, bezieling en passie en voor de andere helft met goede attributen. Kortom, hiermee zijn de belangrijkste ingrediënten genoemd van een perfecte ‘magische’ kunstschilderskit: Fantasie, bezieling en passie én goed gereedschap waarbij de kwast die jij zelf hanteert de toverstok is voor een goed meesterwerk.

Bij Masterclasses Het Zeeuwse Licht zien we dat mensen kunnen verworden tot Magiërs van het linnen doek. Ongelooflijk wat het met je doet als je je laat leiden door de elementen Zon, Zee, Lucht en Licht en daarbij loskomt van jezelf. Verborgen krachten komen in je naar boven…

Een goed gevulde kunstschilderskit is het begin is van een professionele start van een meesterlijke schilderscarrière. Bij Masterclass Het Zeeuwse Licht weet men deze goed te helpen vullen én te hanteren. Ook niet onbelangrijk.

www.hetzeeuwselicht.nl

0